PRESSNEWS-GR

email:pressnews@rocketmail.com
Blog Widget by LinkWithin

Όλα όσα γράφουμε σε τούτες τις γραμμές, σας είναι ήδη γνωστά. Αν όχι, επαναλαμβάνουμε ότι ο, μέχρι προχτές, υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης, τη νύχτα του καταραμένου εκείνου Σαββάτου, διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσαν ο Πασχάλης Τερζής και η Ελενα Παπαρίζου, μαζί με τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Χρήστο Ζώη και τις συζύγους τους.

Όταν δηλαδή, στις 9 το ίδιο βράδυ, είχε δολοφονηθεί στα Εξάρχεια ένας 15χρονος μαθητής και είχαν αρχίσει οι πρώτες κινητοποιήσεις και ταραχές, ενώ οι τηλεοπτικοί και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί με έκτακτα δελτία αναφέρονταν εκτενώς στο γεγονός και στις διαδηλώσεις που ακολούθησαν.

Επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμα των νυχτερινών κέντρων δεν αρχίζει από τις 9 το βράδυ, αναρωτηθήκαμε πώς γίνεται και δύο υπουργοί δεν ενημερώθηκαν από κανένα!

Ο Στυλιανίδης, βέβαια, υποστήριξε ότι πληροφορήθηκε τα άσχημα νέα γύρω στις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα, και -μόλις τα έμαθε- έφυγε από το νυχτερινό κέντρο. Δυστυχώς όμως (γι'αυτόν), όχι μόνο δεν έφυγε, αλλά ο «λεβέντης» κι η συντροφιά του διασκέδαζαν μέχρι τις 4.30 το πρωί!

Σαν μην έφτανε αυτό, την επόμενη ημέρα, το βράδυ πάλι, στις 8, την ώρα που καιγόταν όλη η Αθήνα, ο Στυλιανίδης πήγε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ!

Όταν τον ρώτησαν λοιπόν οι δημοσιογράφοι, πού βρήκε το κουράγιο να παρακολουθεί ποδοσφαιρικό αγώνα τέτοιες στιγμές, ισχυρίστηκε ότι πήγε μόνο και μόνο για να συζητήσει με πολιτικούς του φίλους που είχαν κατέβει από την Κομοτηνή για τον αγώνα!

Τρίτη απανωτή αθλιότητα του Στυλιανίδη, ήταν ο χαρακτηρισμός ως «απερισκεψίας», τον οποίο χρησιμοποίησε για να προσδιορίσει την ενέργεια του αστυνομικού που σκότωσε τον 15χρονο μαθητή, προκαλώντας την αγανάκτηση όσων τον άκουσαν.

Αυτόν λοιπόν τον αφιλότιμο άνθρωπο, όχι μόνο δεν τον εξοστράκισε ο πρωθυπουργίσκος, αλλά του ανέθεσε νέο υπουργείο, το υπουργείο Μεταφορών, σαν να μην έχει συμβεί τίποτε. Και είναι άκρως λυπηρό, που δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους «ατσαλάκω τους» της δημοσιογραφίας, αλλά και το υπόλοιπο κωλοδημοσιογραφικό κατεστημένο, να πει δυο λέξεις κριτικής, πέντε κουβέντες σταράτες, στον ανεπάγγελτο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έχει την απαίτηση να πιστέψουμε πως, με τον καινούργιο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, όλα θα πάνε καλά από εδώ και μπρος.

Πιστέψτε με, μετράω τις κουβέντες μου μία-μία και με δυσκολία συγκρατώ το ανυπόταχτο θυμικό μου, αλλά είναι αδύνατο να μην αγανακτεί κανείς με όσα βλέπουν τα μάτια μας κι ακούν τ' αφτιά μας τον τελευταίο καιρό.

Θέλω να πιστεύω ότι -δεν μπορεί- θα βρεθεί κάποιος σ' έναν από τους εποπτευόμενους οργανισμούς του υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών, να δείξει έμπρακτα στον Στυλιανίδη, τι νιώθουν για το άτομό του όσοι διαθέτουν ακόμη λίγο φιλότιμο.

Νίκος Χρ. Κουκολιάς
10-Ι-2009
http://www.politistiki.gr
politistiki@gmail.com

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου