PRESSNEWS-GR

email:pressnews@rocketmail.com
Blog Widget by LinkWithin

Διάσημοι γονείς «καταραμένα» παιδιά

Σε μία τελετή στην οποία παρέστησαν λίγοι, στην έπαυλη του Τζον Τραβόλτα στη Φλόριντα, έπεσε η αυλαία της τραγωδίας που βιώνει ο διάσημος ηθοποιός και η γυναίκα του, επίσης ηθοποιός Κέλι Πρέστον, μετά τον ξαφνικό χαμό του 16χρονου γιου τους Τζετ από ανακοπή καρδιάς, όπως έδειξε η αυτοψία. Ο μικρός, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 Ιανουαρίου στις Μπαχάμες όπου η οικογένεια Τραβόλτα περνούσε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της, έπασχε από το σύνδρομο Καβασάκι, μια σπάνια ασθένεια που προκαλεί μόλυνση στα αιμοφόρα αγγεία και στη σοβαρή της μορφή επιφέρει σοβαρά προβλήματα στην καρδιά. Στην τραγική όμως θέση του Τραβόλτα και της Πρέστον να πενθούν για το παιδί τους έχουν βρεθεί κι άλλοι μεγάλοι σταρ, ενώ πολλοί βιώνουν την αποτυχία ως γονείς βλέποντας τα παιδιά τους να παλεύουν με τους δαίμονές τους καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών ή ακόμα και σκοτώνοντας.

Η Σέριλ Κρέιν, κόρη της Λάνα Τάρνερ, στα 14 της μαχαίρωσε θανάσιμα τον εραστή της μητέρας της, Τζόνι Στομπανάτο, πρωτοπαλίκαρο του γκάνγκστερ Μίκι Κοέν. Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η μικρή προστάτεψε τη μητέρα της, αφού σε έναν καβγά των δύο εραστών, ο Στομπανάτο απείλησε την ηθοποιό ότι θα της κόψει το πρόσωπο. Η μικρή πάντως κλείστηκε σε αναμορφωτήριο, δραπέτευσε δύο χρόνια αργότερα, τη βρήκαν, την έστειλαν πίσω και έμεινε ένα ακόμα χρόνο. Πολύ αργότερα, πιάστηκε με ποσότητα ναρκωτικών, από τα οποία πάλευε να απεξαρτηθεί επί χρόνια.

Διάσημοι γονείς «καταραμένα» παιδιά

Ο γιος του Ράιαν Ο Νιλ, Γκρίφιν, θεωρήθηκε υπεύθυνος για τον θάνατο του γιου τού σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα, Τζιάν Κάρλο, σε ατύχημα με σκάφος το 1986. Ο Γκρίφιν ήταν αυτός που οδηγούσε το σκάφος υπό την επήρεια ναρκωτικών. Κατά μία ειρωνεία της τύχης, ο πατέρας του δούλευε τότε σε ταινία του Κόπολα, αλλά αντικαταστάθηκε μετά το ατύχημα. Τελικά ο Γκρίφιν Ο Νιλ βρέθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, καταδικάστηκε -τρόπος του λέγειν- σε 200 δολάρια πρόστιμο, 400 ώρες κοινωνικής εργασίας και 18 μήνες σε αστυνομική επιτήρηση. Τελικά βρέθηκε για 18 ημέρες στη φυλακή το 1987, επειδή δεν είχε ολοκληρώσει το πρόγραμμα της κοινωνικής εργασίας.

Το δικό της δράμα ζει από τον περασμένο Οκτώβριο, η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός Τζένιφερ Χάντσον. Δολοφονημένοι στο σπίτι της μητέρας της βρέθηκαν ο αδελφός και η μητέρα της, ενώ είχε εξαφανισθεί ο 7χρονος ανιψιός της Τζούλιαν, γιος της αδελφής του Τζούλια. Δύο μέρες μετά βρέθηκε δολοφονημένο και το παιδάκι, ενώ βασικός ύποπτος είναι ο σύζυγός της και πατριός του Τζούλιαν, Γουίλιαμ Μπάλφουρ, ο οποίος κρατείται προσωρινά.

Ο Πολ Νιούμαν είχε χάσει τον μοναδικό του γιο, Σκοτ, το 1978 από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Στις 10 Δεκεμβρίου πέθανε σε τροχαίο η αδελφή του άλλοτε παιδιού - θαύμα, Μακόλεϊ Κάλκιν, Ντακότα, υποκύπτοντας στα πολλαπλά τραύματα που υπέστη όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Το 1991, ο τετράχρονος Κόνορ Κλάπτον, γιος του μουσικού Ερικ Κλάπτον, βρίσκει τραγικό τέλος όταν πέφτει από το 53ο όροφο του ουρανοξύστη όπου ζούσε ο φίλος της μητέρας του. Η θλίψη του πατέρα του αποτυπώθηκε στο τραγούδι Tears in Heaven.

Οι τίτλοι τέλους στην ταραγμένη ζωή του «οργισμένου» πρωτότοκου γιου του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Γκιγιόμ, έπεσαν τον Οκτώβριο, όταν ο 37χρονος ξεψύχησε, υποκύπτοντας σε οξεία πνευμονία. Το 1996, έπειτα από αυτοκινητικό ατύχημα, υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του.

Τον Σεπτέμβριο του 2006, 5 μήνες πριν από το δικό της τραγικό τέλος, πεθαίνει ο 20χρονος γιος της Αν Νικόλ Σμιθ, Ντάνιελ, τρεις μόλις μέρες πριν γεννήσει την κόρη της Ντάνιελιν. Ο θάνατός του, σύμφωνα με τις ιατροδικαστικές αρχές, οφειλόταν σ' ένα μείγμα μεθαδόνης και αντικαταθλιπτικών.

Ο Κριστιάν Μπράντο, το μεγαλύτερο από τα 11 παιδιά του Μάρλον Μπράντο, σκότωσε το 1990 τον Νταγκ Ντρόλετ, εραστή της ετεροθαλούς αδελφής του Τσαγιέν, είδηση που βρισκόταν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για εννιά ολόκληρους μήνες. Καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκιση, δηλώνοντας ένοχος, έμεινε όμως στη φυλακή έξι. Το 1995, η Τσαγιέν αυτοκτόνησε, ενώ ο Κριστιάν πέθανε πέρσι τον Ιανουάριο σε ηλικία 49 ετών από πνευμονία.

ΕΘΝΟΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου