PRESSNEWS-GR

email:pressnews@rocketmail.com
Blog Widget by LinkWithin


ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΦΤΗΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ. ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;

Το δίδυμο της συμφοράς και της πρωινής ρούχλας Λυριτζής και Οικονόμου -οι οποίοι εξαντλούν την εκπομπή τους ανταλλάσοντας κρυόκωλα αστειάκια και κουτσομπολιά με τις όποιες συμπαρουσιάστριές τους, εκεί στο κρατικό μπουζουξίδικο της Αγίας Παρασκευής- βγήκαν να καυτηριάσουν τα blogs.
Που; Μα στην εκπομπή "Ψηφιακή Ελλάδα", κάποιου Βασιλάκου, ο οποίος είναι ο ψηφιακός Πανίκας Ψωμιάδης, κι έχει γερό δόντι για να του δώσουν την εκπομπή. "Συμμετέχει" μάλιστα παντού κι έχει άποψη, ως άλλη Ρούλα Βροχοπούλου του διαδικτύου.
Αυτοί οι κρατικοί αργόμισθοι που θεωρούν χρέος τους να μας πληροφορήσουν ακόμη και για τις επιτυχίες τους στο κυνήγι, για το αγαπημένο τους φαγητό, τις διακοπές τους κι οτι παπαριά βάζει ο νους τους, έχουν άποψη για το διαδίκτυο. Αντι να κρυφθούν στον βολεμένο επαρχιωτισμό τους και να ευχαριστούν όλους εμάς τους χορηγούς τους, επιχειρούν να επιτεθούν στα blogs που σχολιάζουν την καφρίλα τους. Εκαναν μια εκπομπή δίχως αντίλογο. Ο δε Βασιλάκος είχε λογοκρίνει πρόσφατα συνέντευξη του Κούλογλου.
Αρκετά με το γελοίο μπουζουξίδικο που ονομάζεται Κρατική Τηλεόραση.
Διαρκώς μερακλωμένοι πάνω στα τραπέζια χορεύουν, όταν δεν κάνουν προπαγάνδα.
Α να χαθείτε...

ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου