PRESSNEWS-GR

email:pressnews@rocketmail.com
Blog Widget by LinkWithin


Ντάφι, Κillers, Μ tley Cr e, Ρlacebo και Μόμπι θα σύρουν εφέτος τον χορό στο ετήσιο ροκ φεστιβάλ της Μαλακάσας

Ενα καλοκαιρινό τριήμερο δυνατής φεστιβαλικής εμπειρίας παρουσιάζει εφέτος το Rockwave- το οποίο κλείνει 13 χρόνια ζωής- φιλοξενώντας στο Τerra Vibe στη Μαλακάσα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Την πρώτη ημέρα, Σάββατο 27 Ιουνίου, την αυλαία του Τerra Stage ανοίγουν οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Ρlacebo. Η τριάδα, ανανεωμένη, με την προσθήκη του Στιβ Φόρεστ, πρώην μέλους των Εvaline, στα ντραμς και με νέο δίσκο στα σκαριά, ελίσσεται σε νέα μουσικά μονοπάτια, παρασύροντας μαζί της και τους εκατομμύρια ανά τον κόσμο «πιστούς». Λίγο πιο πριν ο Μόμπι, παλιός γνώριμος του Φεστιβάλ, καθώς πρωτοεμφανίστηκε σε Rockwave («Rock of Gods» το έλεγαν τότε) το 1996 στη Δραπετσώνα, θα εμφανιστεί για ένα dance session. Το πάρτι όμως θα έχει ξεκινήσει νωρίτερα, με τους θορυβώδεις και ξέφρενους Gogol Βordello.

Την Κυριακή 28 Ιουνίου δύο λαμπερά ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της επιτυχίας παγκοσμίως έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η Ντάφι, η νεότατη Ουαλλή με τη βαθιά σόουλ φωνή, θα μας ταξιδέψει στους δρόμους του «Rockferry», του πιο πετυχημένου άλμπουμ της χρονιάς στη Βρετανία το 2008. Την ίδια ημέρα εμφανίζονται και οι Κillers, τα εκκεντρικά post-punk παιδιά από το Λας Βέγκας με τους περίτεχνους στίχους και το εκκεντρικό ντύσιμο.

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου η ημέρα είναι «μεταλλική», με πρωταγωνιστές τους «πειρατές» της hard rock σκηνής Μ tley Cr e, οι οποίοι επίσης εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μαζί τους οι Μonster Μagnet, οι Αrch Εnemy και η Λόρεν Χάρις. Χρήσιμες πληροφορίες


Οι πόρτες ανοίγουν κάθε ημέρα στις 11.00. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά σε Τicket Ηouse και www.ticketpro.gr στις 17 Μαρτίου. Τα εισιτήρια αφορούν μόνο γενική είσοδο (δεν θα υπάρξουν Ρl1 και Ρitch Α). Οι τιμές θα αυξάνονται σταδιακά όσο περνά ο χρόνος, δίνοντας έτσι ένα πριμ στους early buyers, ενώ θα υπάρχουν ειδικές τιμές διημέρου και τριημέρου. Από τις 17 ως και τις 31 Μαρτίου: 45 ευρώ. Από την 1 Απριλίου ως και την ημέρα του Rockwave: 50 ευρώ. Βox Οffice: 55 ευρώ. Εισιτήριο διημέρου (αφορά την 1η και τη 2η ημέρα του φεστιβάλ): από τις 17 Μαρτίου ως και την ημέρα του Rockwave 85 ευρώ, από τις 17 ως και τις 31 Μαρτίου 100 ευρώ, από την 1 Απριλίου ως την ημέρα του Rockwave 120 ευρώ.

* Σημεία προπώλησης: Τicket Ηouse Αθήνα, Πανεπιστημίου 42, τηλ. 210 3608.366. Τicket Ηouse Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 102, 2310 264.880. Αγορά εισιτηρίων μέσω Ιnternet: www. ticketpro.gr.



0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου