PRESSNEWS-GR

email:pressnews@rocketmail.com
Blog Widget by LinkWithin

ipod-shuffle

Το νέο iPod Shuffle παρουσίασε η Apple, το οποίο δεν θυμίζει καθόλου τον προκάτοχο του. To μέγεθος του έχει μειωθεί αισθητά, καθώς τα κουμπιά της έντασης και του χειρισμού της μουσικής, έχουν μεταφερθεί από την συσκευή και πλέον βρίσκονται σε ένα ευαίσθητο χειριστήριο, στο καλώδιο των ακουστικών. Χαρακτηριστικό είναι οτι το μέγεθος του δεν ξεπερνάει αυτό ενός αναπτήρα.

Παράλληλα διαθέτει την νέα λειτουργία VoiceOver, που πολύ πιθανόν να εδραιωθεί και στις νέες συσκευές από εδώ και πέρα. Με το πάτημα ενός κουμπίου το iPod λέει το όνομα του τραγουδιού καθώς και τον καλλιτέχνη, ενώ με αυτό μπορεί να γίνει εύκολη εναλλαγή ανάμεσα στα playlist. Το VoiceOver υποστηρίζει 14 γλώσσες, μαζί με τα έλληνικα!

Όσον αφορά την χωρητικότητα του, διαθέτει 4 GB, το οποίο αναλογεί περίπου σε 1000 τραγούδια. Η μπαταρία του διαρκεί 10 ώρες και φορτίζει σε κάτι παραπάνω από 10 ώρες.

Το ανανεωμένο iPod το οποίο διατίθεται σε ασημί χρώμα και μαύρο, δεν θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, ενώ η τιμή του ανέρχεται στα 79$.


i-live

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου