PRESSNEWS-GR

email:pressnews@rocketmail.com
Blog Widget by LinkWithin


ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ και ταινίες βίντεο μέσω της γραμμής του τηλεφώνου τους μπορούν να βλέπουν από σήμερα οι κάτοικοι άλλων επτά πόλεων της περιφέρειας, στις οποίες ο ΟΤΕ επεκτείνει τη διάθεση των πακέτων conn-x ΤV.

Πρόκειται για τα πακέτα που περιλαμβάνουν εκτός από σταθερή τηλεφωνία και γρήγορο Ίντερνετ και υπηρεσίες ενοικίασης βιντεοταινιών και συνδρομητικής τηλεόρασης χωρίς τη χρήση κεραίας (απλής εξωτερικής ή δορυφορικής).

Οι πόλεις στις οποίες επεκτείνεται η διάθεση των πακέτων conn-x ΤV είναι η Βέροια, τα Γιαννιτσά, η Έδεσσα, η Κατερίνη, το Κιλκίς, το Ρέθυμνο και τα Χανιά. Συνολικά η υπηρεσία λειτουργεί σε 25 πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα. Δέσμευση του ΟΤΕ είναι ότι σταδιακά, μέσα στο 2009, το conn-x ΤV θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών. Η σύνδεση γρήγορου Ίντερνετ που απαιτείται για να έχει κάποιος υπηρεσίες ενοικίασης βιντεοταινιών και συνδρομητικής τηλεόρασης στο σαλόνι του σπιτιού του, είναι conn-x στα 8 ή 24 Μbps.

Με το conn-x ΤV, το οποίο κοστίζει 15 ευρώ τον μήνα και διατίθεται με δωρεάν τον αποκωδικοποιητή και το WiFi modem-router, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν περισσότερα από 40 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα.

Επίσης έχουν στη διάθεσή τους υπηρεσίες ενοικίασης βίντεο (Video on Demand), με περιεχόμενο που συνεχώς ανανεώνεται. Η υπηρεσία FilmΕxpress είναι ένα εικονικό Video Club, από όπου ο συνδρομητής μπορεί να νοικιάσει για ένα 24ωρο ακόμα και ταινίες πρώτης τηλεοπτικής προβολής. Το FilmClub που περιλαμβάνεται στο πακέτο είναι ένα συνδρομητικό VideoClub που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά videoclip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.ά.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου