PRESSNEWS-GR

email:pressnews@rocketmail.com
Blog Widget by LinkWithin


Ενα ρολόι που μπορεί να εντοπίζει πού βρίσκεται το παιδί σας ανά πάσα στιγμή μέσω δορυφόρου δημιούργησε βρετανική εταιρεία.

Το φουτουριστικό γκάτζετ ονομάζεται Νu.

Μ8 και με τη βοήθεια της τεχνολογίας GΡS μπορεί να εντοπίζει με ακρίβεια το σημείο όπου βρίσκεται το παιδί που το φορά, ενώ σε περίπτωση βίαιης απομάκρυνσής του από το χέρι του το ρολόι-«φύλακας» αρχίζει να εκπέμπει σήμα κινδύνου.

Μέσα από μια ιστοσελίδα ασφαλείας οι γονείς μπορούν, πληκτρολογώντας απλώς τα τρία γράμματα «WRU» από τις λέξεις «Where Αre Υou» (πού είσαι) να δουν στον χάρτη εύκολα και γρήγορα πού βρίσκεται το βλαστάρι τους. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να καταχωρίσουν στο ρολόι τις ασφαλείς περιοχές (όπως π.χ. πάρκα και πλατείες) όπου το παιδί τους επιτρέπεται να παίζει.

Σε περίπτωση που αυτό ξεφύγει από τα προβλεπόμενα όρια, το γκάτζετ ασφαλείας στέλνει προειδοποίηση στο κινητό ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή των γονιών.

Το ιδιαίτερο ρολόι στοιχίζει περίπου 167 ευρώ ενώ οι διαδικτυακές υπηρεσίες (αναλόγως τη χρήση) παρακολούθησης ανέρχονται στα 22 ευρώ μηνιαίως.

ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου